Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο ΠΟΡΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FEMINA !

Μια σημαντική επίσκεψη δέχτηκε ο Πόρος το τριήμερο 21-23 Μαΐου, από τον Γάλλο Δημοσιογράφο και Φωτογράφο Laurent Fabre του μεγαλύτερου Γαλλικού γυναικείου περιοδικού Femina. Την επίσκεψη συντόνισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής κ. Δημήτρης Συξέρης σε συνεργασία την κα Κατερίνα Σακελλίου (μέλος της ΕΤΑΠ), τον κ. Μπάμπη Κανατσίδη και τον κ. Σπύρο Λάζαρη (μέλος της ΕΤΑΠ) ο οποίος και φιλοξένησε αφιλοκερδώς τον κ. Fabre στο Ξενοδοχείο Sirene Blue Resort. 

Ο κ. Fabre ανήκει στο δυναμικό του Γαλλικού περιοδικού Femina, το οποίο έχει εβδομαδιαία κυκλοφορία 1.000.000 τευχών και επισκέφτηκε τον Πόρο για  να προβάλει το νησί μαζί με την Ύδρα και τις Αίγινα σαν μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς για τη Γαλλική Τουριστική Αγορά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στον κ. Fabre, πρότεινε να συμπεριλάβει τον Πόρο στο μεγάλο αφιέρωμα του περιοδικού Femina, η Γαλλίδα δημοσιογράφος κα Aliette de Crozet  του  Γαλλικού περιοδικού Υγείας και Ευεξίας SANTE που στο τεύχος Μαΐου 2014 είχε αφιέρωμα στο νησί μας, έπειτα από την περσινή της επίσκεψη στον Πόρο. 

Ο κ. Fabre ξεναγήθηκε στα χαρακτηριστικότερα σημεία του νησιού και γνώρισε από κοντά τις ομορφιές του Πόρου και τις αμέτρητες επιλογές που διαθέτει για αναψυχή και δραστηριότητες. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του δήλωσε στον κ. Συξέρη πως έμεινε κατενθουσιασμένος με το νησί και τους κατοίκους του, ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την κα Σακελλίου, τον κ. Λάζαρη και όλους όσους τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του. 

Όπως δήλωσε ο κ. Συξέρης, υπάρχει επικοινωνία και με άλλα ευρωπαϊκά έντυπα για την προβολή του Πόρου ως Τουριστικού Προορισμού. Μάλιστα μας ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες προγραμματίζει τακτική σύσκεψη της ΕΤΑΠ για να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός των ζητημάτων Τουρισμού και μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της Νέας Δημοτικής Αρχής ώστε να μην χαθεί ούτε μια ημέρα από την τρέχουσα Τουριστική περίοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου